GBG Kvalitet Plattsättning AB

Golvläggning Partille

Med fokus på FINESS & PRECISION HÅLLBARA RESULTAT PROFESSIONELLT ARBETE

Välkommen till GBG Kvalitet Plattsättning AB, ett företag som erbjuder golvläggning i Partille. Vi tar renoveringar och plattsättning till nya höjder och överträffar dina förväntningar. Oavsett om du vill förnya köket, höja badrumsstandarden eller förbättra andra inomhusytor, skapar vårt skickliga team enastående förändringar hos dig.

Vår kvalitet syns i varje platta vi lägger, och vår strävan efter perfektion gör oss till ledande experter inom renoveringar. Läs mer om oss här.

VILKA vi är

GBG Kvalitet Plattsättning AB är en BKR- och BBV-utbildad kakelentreprenör med bas i Göteborg. Med enastående kvalitet och hantverk omvandlar vi interiörer till fängslande konstverk. Vårt dedikerade team av erfarna yrkespersoner är stolta över att erbjuda exceptionell plattsättning som överträffar dina förväntningar.
Golvläggning Partille

Vad vi gör

Vi arbetar med renovering, plattsättning och golvläggning. Allt arbete utförs med ett stort fokus på kvalitativa resultat. För oss på GBG Kvalitet Plattsättning AB är kvalitet inte bara ett ord – det är själva kärnan i allt vi gör. Lita på oss som din pålitliga partner för dina renoveringsbehov, vi ger dig gedigna resultat.
Golvläggning Kungälv

Våra tjänster

Inget projekt är för stort eller för litet för vårt engagerade team. Från enkel plattsättning till en fullständig badrumsrenovering, tar vi oss an varje arbete med passion och åtagande för att leverera enastående resultat. Genom att välja GBG Kvalitet Plattsättning AB väljer du ett team som prioriterar dina behov, respekterar din tid och lyfter din miljö till nya höjder.

GBG Kvalitet Plattsättning AB

KOBBEGÅRDEN 16, 436 37 Askim
076-320 59 84
Golvläggning Partille